ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
ρεπορτάζ και άρθρα

Για την φάρμα μας και το Γάλα Όνου.

"ΕΛΕΝΗ" του AlphaTV

Στις 30-1-17 είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε και να αναδείξουμε τα προϊόντα μας, στο Γρηγόρη Γκουντάρα, από την εκομπή της Ελένης Μενεγάκης.
Στέβια στο ”SUPER ICE CREAM” Παγωτό με ΓΑΛΑ ΟΝΟΥ

Κείμενο: diatrofi.gr

Ο θάμνος Stevia rebaudiana Bertoni, ή απλά Stevia όπως συνήθως αναφέρεται, πήρε το όνομά του από τον Ελβετό βοτανολόγο Moisés Santiago Bertoni, ο οποίος ήταν ο πρώτος που περιέγραψε το φυτό. Η Στέβια αποτελεί βότανο, το οποίο φυτρώνει ελεύθερα στην Κεντρική και Νότια Αμερική και ανήκει στην ίδια οικογένεια φυτών με το ηλιοτρόπιο και το ραδίκι...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ


FORTUNE GREECE: Κάντο όπως… η Κλεοπάτρα!

Κείμενο: ΜΑΡΙΑ ΑΚΡΙΒΟΥ

Ο Γιάννης Στρατής δημιούργησε μέσα στην κρίση μια φάρμα γαϊδουριών με στόχο την παραγωγή γάλακτος όνου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ


newmoney.gr: Παγωτό και κουλούρια με το ελληνικό superfood

Κείμενο: Όλγα Μπαλαφούτη

Γ. Στρατής (ΓΑΛΑ ΟΝΟΥ): Παγωτό και κουλούρια με το ελληνικό superfood

ΣΥΝΕΧΕΙΑ


"ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ" του Αντ1

Το ρεπορτάζ της ψυχαγωγικής εκπομπής "ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ" του Αντ1 & τον αντιπρόεδρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφης(Ε.Ι.Δ.) Κωνσταντίνο Ξένο για το ΓΑΛΑ ΟΝΟΥ.
Unique Life

Κείμενο: Γιώτα Σαμαρά

Το «οι κρίσεις γεννούν ευκαιρίες» είναι ένα κλισέ που άλλοι το αποδέχονται και άλλοι όχι. Συναντηθήκαμε με τον Γιάννη Στρατή, για τον οποίο η «κρίση» άνοιξε μια καινούργια “πόρτα” στη νέα επιχειρηματικότητα. Η εκτροφή γαϊδουριών και η παραγωγή γάλακτος είναι πλέον το επάγγελμά του, κάτι για το οποίο δίνει καθημερινά τη φροντίδα και την αγάπη του σε μεγάλο βαθμό. Ας γνωρίσουμε όμως καλύτερα τον ίδιο αλλά και αυτό που κάνει, μέσα από τη συνέντευξη, που μας παραχώρησε.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ


Diet TV

Κείμενο: Χρύσα Ματζιουρίδου - Διαιτολόγος – Διατροφολόγος M.Sc.

Το γάλα γαϊδούρας είναι ιδιαιτέρως ελκυστικό όσον αφορά την αποφυγή αλλεργίας και προτείνεται συχνά από τους παιδιάτρους, μιας και αποτελεί ένα άριστο υποκατάστατο ως προς το γάλα αγελάδας. Το γαϊδουρίσιο γάλα προτιμάται από τα υπόλοιπα γάλατα θηλαστικών κυρίως λόγω της παρεμφερής χημικής του σύστασης με το μητρικό γάλα. Σε μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο Τορίνο της Ιταλίας και συμμετείχαν 46 παιδιά με αλλεργία στις πρωτεΐνες του αγελαδινού γάλακτος, τα 38 από αυτά κατανάλωσαν το γάλα γαϊδούρας και δεν παρουσίασαν συμπτώματα αλλεργίας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ


ΓΚΡΕΚΑ

Κείμενο: Μαρίνα Πετρίδου

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Μαΐδης

Παρόλο που φτάσαμε στη φάρμα του Γιάννη στον Αυλώνα με μια ώρα καθυστέρηση γιατί χαθήκαμε στις στροφές, εκείνος και τα γαϊδούρια του μας περίμεναν υπομονετικά. Ο Γιάννης είναι εκτροφέας γαϊδουριών και φαίνεται να έχει ιδιαίτερη σχέση με τα ζώα του, γιατί σε όλα αναφέρεται λες και είναι άνθρωποι. Πρώτη φορά έβλεπα τόσα πολλά γαϊδούρια μαζεμένα. «Από δω η Ελισάβετ», μας σύστησε ο Γιάννης και εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι τα πέδιλά που φόραγα ήταν τελείως ακατάλληλα για να κυκλοφορήσω στο κτήμα. Έτσι ο Γιάννης μου έδωσε δικά του παπούτσια που πρέπει να ήταν πέντε νούμερα μεγαλύτερα, τα φόρεσα, τα έσφιξα καλά και ξεκινήσαμε την περιήγηση και την κουβέντα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ


Στα καλά καθούμενα

Το ρεπορτάζ της ψυχαγωγικής εκπομπής "Στα καλά καθούμενα" με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη για το ΓΑΛΑ ΟΝΟΥ.
Με το… Καλημέρα

Το ρεπορτάζ της καθημερινής πρωινής εκπομπής "Με το… Καλημέρα" με τη Χριστίνα Λαμπίρη στο Ε για το ΓΑΛΑ ΟΝΟΥ.
Οι γνώσεις μας στην τεχνολογία τροφίμων έχουν καταφέρει να διασφαλίσουν χαμηλά μικροβιακά φορτία στο γάλα μας, χωρίς να αλλάξουν τις παραδοσιακές τεχνικές άρμεξης και επεξεργασίας του.

Η καλή διατροφή, η υγεία αλλά και η ψυχολογία του ζωικού πληθυσμού έχει ως αποτέλεσμα να παίρνουμε το 100% της παραγωγής από τα ζώα μας, με υψηλές περιεκτικότητες σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία απαραίτητα στον ανθρώπινο οργανισμό.

Η αγάπη για τη δουλειά μας, αλλά και το ενδιαφέρον του κόσμου για το γάλα όνου, μας δίνει ώθηση να το επεξεργαστούμε περαιτέρω.

Σύντομα θα σας προσφέρουμε και νέα προϊόντα που θα καλύψουν το εύρος των αναγκών σας , διασφαλίζοντας πάντα την καλύτερη ποιότητα για εσάς .

Ο ιδιοκτήτης
Γιάννης Στρατής
Γεωπόνος Τεχνολογίας Βιολ. Γεωργίας & Τροφίμων